VPDK “Dzieti” jubilejas koncerts “Lai zied!”

Gluži kā asns, kas savas saknes nostiprinājis cauri lietavām, stipriem vējiem un spožai saulei, VPDK “Dzieti” turpina plaukt un ziedēt. Ar šādu domu – augt un ziedēt – pirms 12 gadiem tapa deju kolektīvs, kas nu ar varenu deju draugu pulku aicina uz jubilejas koncertu sestdien, 26. novembrī, plkst. 17.00 Brenguļu Kultūras namā.

Jau no kolektīva tapšanas brīža “Dzieti” nespēj iedomāties sevi bez dejas, aktiermākslas un jautrām dziesmām vietējo muzikantu pavadībā. Tādēļ jubilejas koncertā būs iespējams redzēt visus deju kolektīva talantus. Koncerta pirmajā daļā tiks izspēlētas humoristiskas ainiņas no “Dzietu” veidotajiem deju uzvedumiem, kas tapuši pēc R. Blaumaņa darbu motīviem. Par jautriem dančiem parūpēsies “Dzietu” draugi – TDK “Bramaņi” (Rīga), DK “Gauja FIX” (Valmiera), VPDK “Abuls” (Trikāta) un VPDK “TingelTangels” (Salacgrīva) –, bet par muzikālo pavadījumu – Valmieras Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrības pūtēju orķestris.

Koncerta “Lai zied!” otrā daļa būs veltīta visai “Dzietu” saimei, kura 12 gadu laikā kļuvusi tikai kuplāka. Uz skatuves sadejosies gan esošie, gan bijušie “Dzietu” dejotāji, bet skatītāji redzēs gan kolektīva īpaši iemīļotās, gan arī pavisam jaunas dejas.

Ieeja koncertā bez maksas.

Informāciju sagatavoja: Zane Krūmiņa, VPDK “Dzieti” dejotāja, 26367732, facebook.com/Dzietii

VPDK Dzieti
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux