Turpinot aizsākto tradīciju, arī šī pavasara izskaņā un vasaras ieskaņā saviem viesiem Mujānu biedrības nams piedāvās pop-up restorāna trīs kārtu pusdienas 10. jūnijā plkst. 12.00 un plkst. 15.00 vai vakariņas plkst. 18.00.
Šoreiz par viesu garšas un ēdiena stāstu rūpēsies šefpavārs Kristaps Sīlis. Kristaps ir “Jauno Pavāru Kustības” viens no aizsācējiem, pieredzi guvis gan restorānā “Vincents”, gan bijis galvenais šefpavārs restorānā “JOHN” un “Le Dome Restaurant”.
Kā saka Kristaps: “Labs šefpavārs izmanto ēdienu ne tikai, lai palutinātu viesu garšas kārpiņas, bet pirmām kārtām, lai izstāstītu savu stāstu.” Šoreiz, kā jau ierasts, ēdiena garšas un stāsta tapšanā Kristaps būs izmantojis sezonālus, Valmieras novadā audzētus bioloģiskus produktus.