Restorāns ‘’Vecpuisis’’ savas durvis viesiem atvērs jau 7. aprīlī, pārsteidzot gardēžus ar ikgadējā pasākuma ‘’Valmieras restorāna nedēļas’’ īpaši sastādīto ēdienkarti, pat veselām divām ēdienkartēm. Ikdienā par restorānā garšām rūpēsies šefpavārs Jānis Siliņš. Pasniegtajos ēdienos būs atrodamas klasiskas itāļu garšas savienojumā ar vietējiem produktiem no Latvijas. Starpcitu, sezonas dārzeņi tiek audzēti paša šefpavāra dārzā un papildinās restorāna ēdienkarti. Restorāns spēs pārsteigt ar izcilām Neapoles picām un rūpīgi gatavotiem grila ēdieniem jebkurā sezonā, neatkarīgi no laikapstākļiem. Tāpat tiek padomāts arī par mazākajiem gardēžiem un bērnu ēdienkarti.