Skriešanas un nūjošanas seriāls Trahentium silva

No 13. oktobra līdz 3. novembrim ikviens interesents atbilstoši savām spējām un fiziskajai sagatavotībai aicināts piedalīties šī gada pēdējā skriešanas un nūjošanas seriālā Valmieras novadā ar nosaukumu Trahentium silva.

Sacensības notiks četros posmos, katras nedēļas ceturtdienā, ar starta vietu Valmieras estrādē:

  • 13.oktobris, starts no plkst. 17.30 līdz 19.00;
  • 20.oktobris, starts no plkst. 17.30 līdz 19.00;
  • 27.oktobris, starts no plkst. 17.30 līdz 19.00;
  • 3.novembris, starts no plkst. 17.30 līdz 19.00.  

Elektroniska pirmreizējā pieteikšanās iespējama līdz katras trešdienas plkst. 18.00, aizpildot pieteikšanās veidlapu: https://ej.uz/TrahentiumSilva_registracija. Organizatori nodrošinās iespēju pieteikties arī sacensību dienā uz vietas, taču dalībnieki aicināti pieteikties laikus, lai neveidotos rindas pirms startiem.

Trase vīsies pa Sajūtu parka takām, ar grants, asfalta segumu, koku sakņu atklājumiem vai dabīgiem šķēršļiem. Takas tiks marķētas ar gaismu atstarojošiem elementiem, dalībnieki aicināti padomāt arī par papildu apgaismojumu – galvas lukturīšiem.

Apļu laika kontroles uzskaitei tiks izmantota bezkontakta SPORTident laika/apļu uzskaites sistēma. Distances laika atskaite tiek uzsākta, šķērsojot STARTA līniju. Apļa laiks un to skaits tiek uzskaitīts automātiski (bezkontakta), šķērsojot līniju ar atzīmi NĀKAMAIS APLIS / FINIŠS. Kopvērtējumā tiek iekļauti 3 posmu labākie rezultāti.

Plašāk ar sacensību nolikumu aicinām iepazīties šeit:

Saziņai:
Māris Heinols
Tālr.: 20217455
e-pasts: [email protected]
https://ej.uz/HeinolaTeam

Skriešanas un nūjošanas seriālu organizē SIA “Heinola” sadarbībā ar Valmieras novada pašvaldību.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux